Tel: 0488 44 12 07 | E-mail: info@veerhuis-opheusden.nl

×

Vergaderen

Het Veerhuis biedt verschillende opties om effectief te vergaderen. We beschikken over drie zalen waar u een vergadering of presentatie kunt geven.

Voorkamer
Voor een intieme vergadering of presentatie is de voorkamer de beste keuze. Deze kamer is sfeervol ingericht en geschikt voor een vergadering tot 25 personen. De gezellige en knusse aankleding van de voorkamer zorgen ervoor dat u direct het gevoel heeft thuis te zijn. U kunt kiezen voor het huren van de zaal per dagdeel of voor een arrangement.

Achterhuis
Voor de grotere vergaderingen en presentaties vanaf 35 personen hebben wij de beschikking over ons achterhuis. Deze zalen bieden een ruime capaciteit, afhankelijk van de gewenste tafelopstelling. Het achterhuis is zeer geschikt voor presentaties door de mooie lichtval in de zaal en er zijn veel mogelijkheden beschikbaar betreft de positie van de tafels. Wij raden aan als u voor een presentatie of vergadering gebruik wil maken van het achterhuis, om de locatie te komen bezichtigen, zodat u een goede impressie krijgt van het achterhuis.

Het achterhuis is ook per dagdeel te huren of in een arrangement

© 2023 Restaurant 't Veerhuis Opheusden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Webdesign & realisatie door: Stylemaster